Svenska
Gamereactor
nyheter
Hogwarts Legacy

Rykte: Hogwarts Legacy blir TV-serie

Det verkar som att HBO Max redan är i förberedande stadier för att göra en påkostad serie till streaming-tjänsten...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Hogwarts Legacy har bara funnits ute i två veckor, men framgången är tydlig hos både media och spelköpare. Nu verkar det som om denna succé redan gett ringar på vattnet i form av en TV-serie som är på gång hos HBO Max.

Detta enligt Giant Freakin Robot som rapporterar att serien för närvarande befinner sig i ett tidigt skede i utvecklingen, men att den ska följa en liknande historia som Hogwarts Legacy-äventyret. Detta innebär att den utspelas innan händelserna i både Harry Potter-böckerna och Fantastic Beasts-filmerna. Än så länge är detaljerna om serien knapphändiga och det finns heller ingen officiellt bekräftelse, så vi betraktar det som ett rykte.

Vi återkommer såklart så snart vi vet mer, men vad tycker du själv om tanken på en TV-serie baserad på Hogwarts Legacy? HBO har redan gjort bra ifrån sig med sin The Last of Us-filmatisering, så vi vet att de har kompetensen åtminstone.

Hogwarts Legacy

Relaterade texter

Hogwarts LegacyScore

Hogwarts Legacy

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Nästan två år senare än det ursprungligen var tänkt, är det nu dags att få prova på livet som Hogwarts-student. Är detta den definitiva Harry Potter-simulatorn? Slytherin-fantasten Mäki har recenserat...



Loading next content