Svenska
Gamereactor
nyheter
Ghost of Tsushima

Rykte: Ghost of Tsushima släpps till PC

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Innan det bekräftades att Sony skulle släppa Death Stranding och Horizon: Zero Dawn till PC, tog de bort bannern "only on Playstation" i övre högra hörnet på omslaget. Som VGC uppmärksammat har samma sak nu hänt med Ghost of Tsushima hos Sonys egna Playstation.com och andra återförsäljare.

Även om detta inte är en bekräftelse på att Ghost of Tsushima kommer till PC (Sackboy: A Big Adventure och Spider-Man: Miles Morales har inte heller "only on Playstation"), men det ökar ändå chanserna för att detta ska ske. Eftersom många skulle vilja spela äventyret på kraftfullare hårdvara, håller vi tummarna för att Sucker Punchs välgjorda samurajäventyr hittar sin väg till en ny publik, snyggare än någonsin tidigare.

Du kan jämföra det gamla omslaget till vänster och det nya till höger. Varför tror du att Sony bestämde sig för att ta bort "only on Playstation" på Ghost of Tsushimas framsida?

Ghost of TsushimaGhost of Tsushima

Relaterade texter

Ghost of TsushimaScore

Ghost of Tsushima

RECENSION. Skrivet av André Wigert

Wigert har tryckt en fräsig rishatt över hjässan och lirat skiten ur den efterlängtade grafikbomben Ghost of Tsushima...

Rise of the Ronin vs Ghost of Tsushima

Rise of the Ronin vs Ghost of Tsushima

ARTIKEL. Skrivet av Marie Liljegren

Ljudet av två välslipade katanas som möts ljuder under körsbärsträden. Vida kimonos fladdrar i vinden medans de rosa blombladen faller från trädkronorna. Det kan bara bli...Loading next content