Svenska
Gamereactor
nyheter

Rykte: Gears of War-studion jobbar på ett nytt spel

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

The Coalition som ligger bakom de senaste årens utgåvor i Gears of War-serien verkar jobba för fullt på ett nytt spel. Det är en annons på Linkedin där studion söker bandesigners för multiplayer och vad det verkar single player som satt fart på rykteskarusellen denna gång.

Det är sedan tidigare känt att The Coalition jobbar på flera olika projekt, via sin blogg tidigare i år meddelade de att de lägger sin kraft på att utveckla spel för next-gen konsolerna i Unreal Engine 5. The Coalition har sedan namnbytet från Black Tusk Studios 2015 uteslutande jobbat med Gears of War-serien men nu verkar det alltså vara ett helt nytt spel på gång från studion och det blir onekligen spännande att se vad de hittar på. Utvecklingen ska endast ha pågått i drygt ett halvår så vi kan antagligen inte räkna med någon utannonsering inom den närmsta tiden.

Varken Microsoft eller The Coalition har utannonserat några nya projekt senaste tiden så som alltid med rykten får man ta det med en liten nypa salt. Annonsen togs också bort ganska snabbt så kanske var det någon som råkade avslöja lite mer än den fick.

Rykte: Gears of War-studion jobbar på ett nytt spel
Troligtvis jobbar studion även på ett nytt Gears of War


Loading next content