Svenska
Gamereactor
nyheter
Elden Ring

Rykte: From Softwares outannonserade projekt har varit under utveckling sen januari 2022

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

From Software är en av få utvecklare som kan kombinera både kvalitet med kvantitet, och har många järn i elden för tillfället. Förutom Elden Ring, vars expansion Shadow of the Erdtree utannonserades för en knapp månad sedan, jobbar de på mech-simulatorn Armored Core VI. Därutöver gav Linkedin upphov till ytterligare rykten häromdagen.

På From Software-producenten Kenneth Chans Linkedin (se bild nedan) kan man se att han, utöver nämnda Elden Ring och Armored Core VI, just nu jobbar på ett "outtanonserat projekt" sedan januari 2022. Eftersom Elden Ring släpptes månaden därpå kan man kanske dra - den inte helt häpnadsväckande - slutsatsen att Chan tillhörde kärnteamet, vilka då gick vidare med nästa "Souls-like" i ordningen. Den som lever får se.

Elden Ring
Vad vill du se i nästa From Software-spel?

Relaterade texter

Elden RingScore

Elden Ring

RECENSION. Skrivet av Joakim Sjögren

Två år, åtta månader och 14 dagar. Så längesen var det From Software presenterade sitt nya projekt under E3 2019, och nu har vi på Gamereactor äntligen fått besöka landet "Däremellan" för att få svar på frågan vi grubblat på sedan dess - Hur bra är Elden Ring?

1
Elden Ring släpps som manga

Elden Ring släpps som manga

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Det verkar i princip bli en återberättelse av din resa mot att bli Elden Lord, men med mycket färre skyltar som visar "dog?"



Loading next content