Svenska
Gamereactor
nyheter
The Last of Us: Part II

Rykte: En remaster av The Last of Us: Part II är på ingång

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Linkedin har seglat upp som en av de största källorna för spelläckor och rykten, och ännu en gång har en utvecklare troligen varit lite väl snabb att lista sina skrytsamma meriter. Det handlar om en viss Mark Pajarillo, Lead Outsource Artist på Naughty Dog, vars profilsida ett gäng Resetera-användare var snabba att notera innehöll ännu outannonserad information gällande en viss remaster av The Last of Us: Part II.

Såhär stod det på Pajarillos arbetsbeskrivning:
"Responsible for overseeing the production of all outsourced environments, art assets, weapons, and interactive props for two iconic titles: The Last of Us Part One and The Last of Us 2: Remastered."

Sedan dess har omnämnandet av The Last of us 2: Remastered tagits bort, men frånsett en officiell utannonsering talar mycket för att det är under utveckling. Första spelet fick till exempel en remaster-utgåva till efterföljande konsolgeneration, och det är inte heller första gången som en nyutgåva av det tre år gamla, becksvarta hämndäventyret ryktats vara på väg. I somras var det mannen bakom musiken till serien, gitarristen och kompositören Gustavo Santaolalla, som hävdade att en "ny" version var på gång.

The Last of Us: Part II
25 timmar ångest, mörker och gråtfest i 4K 60 fps? Redaktionen tackar inte nej.

Relaterade texter

The Last of Us: Part IIScore

The Last of Us: Part II

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Sju år efter det första spelet är Ellie och Joel tillbaka för att göra chefredaktör Hegevall gråtmild och förstummad, igen. Detta är vår recension av tidernas mest vågade uppföljare...Loading next content