Svenska
Gamereactor
nyheter
Crime Boss: Rockay City

Rykte: Crime Boss: Rockay City lanseras till Playstation och Xbox den 22 juni

En välkänd insider har grävt i filer igen, och hittat bevis för ett konkret premiärdatum, då även konsolspelarna får chansen att prova på äventyret...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Vi var inte särskilt imponerade av Crime Boss: Rockay City i vår recension av PC-versionen i mars, men utvecklaren Ingame Studios har fortsatt att förbättra titeln sedan dess.

I juni är det dags för Playstation- och Xbox-spelare att delta i kupperna med den stjärnspäckade rollistan (innehållandes namn som Michael Madsen, Kim Basinger, Chuck Norris och Danny Trejo), men än så länge vet vi inte vilket datum. Nu hävdar insidern billbil-kun att han har svaret på detta och skriver på Twitter att Crime Boss: Rockay City lanseras till både Playstation och Xbox den 22 juni.

Även om detta bara är ett rykte och ingen bekräftelse, har billbil-kun vid flera tillfällen bevisat att han vet vad han pratar om, så vi skulle säga att det finns åtminstone en rimlig chans att det visa sig stämma. Är du sugen på att prova Crime Boss: Rockay City till konsol nästa månad?

Crime Boss: Rockay City

Relaterade texter



Loading next content