Svenska
Gamereactor
nyheter
Alien: Isolation

Rykte: Creative Assembly arbetar på Alien: Isolation 2

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Om du är som oss så gillar du Alien: Isolation. Vi gillade det så mycket att vi belönade spelet med en 9:a i betyg när det begav sig och tilldelade det även vår Årets Spel-utmärkelse. Vi vill såklart se en uppföljare från utvecklarna Creative Assembly så att vi får se vad som väntar Amanda Ripley efter händelserna i första spelet - och enligt nya rykten från nummer 135 av Official Playstation Magazine (via Playstation Universe) ser det ut att bli verklighet.

''Our sources tell us that after work is finished on Halo Wars 2, a new Alien game may start development over at Alien Isolation dev Creative Assembly,'' står det i tidningens ryktessektion.

Som vanligt när det handlar om ren hörsägen som detta rekommenderar vi att all information tas tillsammans med en hälsosam dos salt, men visst vore det roligt om uppgifterna stämde. Med en ny Alien-film på horisonten är intresset för varumärket kanske ännu större än det var runt tiden då föregångaren släpptes och så sent som i januari visade Capcom med Resident Evil 7 att folk är öppna för välproducerad högbudgetskräck.

Vi håller tummarna.

Alien: Isolation

Relaterade texter

7
Alien: Isolation (Android & Ios)Score

Alien: Isolation (Android & Ios)

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Ridley Scotts originalmonster traskar in på våra mobiltelefoner och ett vettskrämd Hegevall har spelat igenom 2014 års bästa skräckspel på sin Iphone 13 Pro Max...

Alien: IsolationScore

Alien: Isolation

RECENSION. Skrivet av Oliver Thulin

Creative Assembly har axlat ansvaret att göra rymdäcklet rättvisa. En skräckslagen och imponerad Oliver Thulin har fällt den slutgiltiga domen...Loading next content