Svenska
Gamereactor
nyheter
Battlefield 1

Rykte: Battlefield 5 utspelas under första världskriget

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Att ett nytt Battlefield är på väg är väl knappast någon överraskning, men det tycks däremot valet av tidsera vara. Battlefield 5 ryktas nämligen vara baserat på första världskriget, enligt en läcka från butiken World of Games.

Vi förmodar att annonsen kommer försvinna illa kvickt, men aktuella format är PC, Playstation 4 och Xbox One. Premiären ska ske den 26 oktober om uppgifterna stämmer, och spelet beskrivs såhär:

"Mehrspieler Taktik Shooter im 1. Weltkrieg"

Det vill säga ett taktiskt multiplayerspel förlagt till första världskriget. Med tanke på att Titanfall 2 väntas släppas ungefär samtidigt, kan det vara ett genidrag av EA att ha två väldigt olika titlar.

Vad tror och tycker du om detta? Hade du hellre velat ha mer scifi-krigsföring eller lockar det att gå tillbaka till gammaldags krutpåkar?

Battlefield 1

Relaterade texter

Battlefield 1Score

Battlefield 1

RECENSION. Skrivet av Oliver Thulin

Medan industrin tågar framåt, mot futurism och science fiction, tar Dice några steg tillbaka för att återbesöka kriget som förändrade allt. Oliver Thulin har satt betyg på Battlefield 1...

5
Battlefield 1 får 4K-stöd till Xbox One X

Battlefield 1 får 4K-stöd till Xbox One X

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Via det officiella Twitter-kontot för Battlefield 1 får alla ägare av Xbox One X nu goda nyheter. Där meddelas nämligen att Dice just nu filar på en 4K-uppdatering till...Loading next content