Svenska
Gamereactor
nyheter
Red Dead Redemption

Rykte: Allt mer tyder på att det kommer en remaster av Red Dead Redemption

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det har ryktats länge nu om en remaster av Rockstars nu 13 år gamla klassiker och nu tycks det bli allt mer konkret att en sådan faktiskt är på gång. Nyligen åldersmärktes det i Sydkorea vilket definitivt kan indikera att en remaster eller en remake är på gång. Räcker inte det för att övertyga en så har Rockstars hemsida uppdaterats med en tydlig indikation på att det är något i görningen.

Det är Twitter-kontot Tes2 som har stenkoll på allt som rör Rockstar och deras spel som noterat att en ny logotyp för Red Dead Redemption samt ett kodnamn som är "RDR1RSP". Det kan ju då tolkas som att det står för Red Dead Redemption 1 Remaster Single Player och det känns ju inte alls helt osannolikt. Tes2 är också tämligen säkra på att Red Dead Redemptions hemsida kommer att fräschas upp och få en liknande mer modern standard likt den till GTA V.

Till dess att Rockstar själva bekräftar att det blir en remaster eller remake får vi ge oss till tåls, men ingen rök utan eld brukar man ju som bekant säga.

Tror du att det kommer en remake/remaster av Red Dead Redemption nu?

Red Dead Redemption
Red Dead Redemptions nya logotyp.

Relaterade texter

Red Dead Redemption (2023)Score

Red Dead Redemption (2023)

RECENSION. Skrivet av Marie Liljegren

Här kan du läsa vår originalrecension från 2010. Det är rätt sjukt hur snabbt tiden går, men det är hela 13 år sedan vi fick Red Dead Redemption i näven och lyckligt...

Red Dead Redemption: Undead NightmareScore

Red Dead Redemption: Undead Nightmare

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Japp, vilda västern har just blivit ännu lite vildare och köttiga zombies har tagit över. Glöm elaka outlaws och skjutglada mexikaner i John Marstons hårdaste äventyr hittills...Loading next content