Svenska
Gamereactor
nyheter
The Last of Us: Part II

Rykte: Abby-expansion på gång till The Last of Us: Part II

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det var inte alls länge sedan Naughty Dog gick ut med att ingen DLC var under utveckling till The Last of Us: Part II, nu menar en obekräftad källa att så ändå kan vara fallet. Som alltid när det gäller den här typen av rykten får man ta det med en nypa salt.

DLC ska då enligt ryktet fokusera på Abby och hennes fortsatta resa efter slutet i tvåan där vi kommer få ta del av och upptäcka mer av hennes förflutna och detta kommer också då leda henne mot hennes nya mål. Något releasedatum finns förstås inte i nuläget, men enligt läckan så kan det komma att släppas i början av 2022 och ska då heta Dark Sides. I samma veva planerar Naughty Dog att även släppa det hett efterlängtade multiplayerläget som väntas bli fristående. Vi vet än så länge väldigt lite om det och det har överlag varit knapert med nyheter om multiplayerläget, men det sägs innehålla Battle Royale och ska utspela sig innan sista kapitlet i tvåan tidsmässigt.

Hur känner du inför detta, vill du spela igenom en expansion som enbart fokuserar på Abby?

The Last of Us: Part II

Relaterade texter

The Last of Us: Part IIScore

The Last of Us: Part II

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Sju år efter det första spelet är Ellie och Joel tillbaka för att göra chefredaktör Hegevall gråtmild och förstummad, igen. Detta är vår recension av tidernas mest vågade uppföljare...Loading next content