Svenska
Gamereactor
lifestyle
Deadpool & Wolverine

Ryan Reynolds ger oss lite historia bakom verklighetens Dogpool

Hon heter Peggy och blev en gång framröstad till Storbritanniens fulaste hund.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Falska fans ser fram emot återkomsten av Hugh Jackman som Wolverine i Deadpool & Wolverine, medan de riktiga bionjutarna väntar på att se Dogpool på skärmen. I en ny intervju med Empire gav Ryan Reynolds oss lite mer information om hundens följeslagare och den verkliga stjärnan bakom karaktären.

Tydligen är Dogpools riktiga namn Peggy, och hon röstades en gång fram som Storbritanniens fulaste hund, vilket i princip redan gör henne till en kändis. "Jag var en stor förespråkare för henne eftersom hon känns som den djuriska manifestationen av Wade Wilson." sa Reynolds. "Det var en av de saker där du bara fortsätter att lyssna på filmen, och Dogpool blev en stapelvara."

"De fick Peggy i stridsform... Hon behandlades som en drottning, som sig bör", fortsatte han. Peggy ser inte ut som den mest actioninriktade hunden i världen, men hon kommer garanterat att ha sina stunder när Deadpool & Wolverine släpps den 26 juli.

Deadpool & Wolverine
Detta är en annons:

Relaterade texter

Sabertooth dyker upp i Deadpool & Wolverine

Sabertooth dyker upp i Deadpool & Wolverine

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Karaktären Sabertooth spelades av Tyler Mane i den första X-Men-filmen, som också introducerade Hugh Jackman som Wolverine. Nu återvänder inte bara Jackman utan även Mane...Loading next content