Svenska
Gamereactor
nyheter
Overwatch 2

Roadhog får efterlängtad försämring i Overwatch 2

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Roadhogs kraft har varit ett debattämne i Overwatch 2-communityt under de senaste veckorna och månaderna. Hjälten har orsakat förödelse i casual och rankade spel över hela världen, och fans har vädjat till Blizzard om en lösning. Dessa böner har äntligen blivit besvarade.

I den senaste patch-listan får vi veta att Roadhog är en av fyra hjältar som setts över, och ändringen är riktad mot olika delar av hans egenskaper. Chain Hook har fått sin effektskada minskad och dess distans har ändrats med en meter. Dessutom kommer hans Scrap Gun nu göra mindre skada, men den kommer att avfyras oftare, laddas om snabbare och ha ett extra skott i magasinet. Som Blizzard uttrycker det kommer detta förhoppningsvis "reduce the frustration of dying in one shot immediately after being hooked and pulled by Roadhog", och karaktären ska nu vara "more dependent on specific hero matchups and how the hooked target is able to respond".

Även Sojourn har åkt på nerf-däng, där Hero's Railgun nu har lägre skada per projektil, och även en annan form av energitillväxt för den alternativa skadan. Kiriko har också fått sin Healing Ofuda-återhämtningstid något förlängd, och Orisa har fått mängden bonushälsa som Fortify ger sänkt med 50. Det har också gjorts några bugg-justeringar på Lucio, Reinhardt, Sojourn och Wrecking Ball.

Förhoppningsvis skakar detta om metan under de sista veckorna av säsong två.

Overwatch 2

Relaterade texter

Overwatch 2Score

Overwatch 2

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Blizzards uppföljare är här, men hur står det sig som uppföljare till ett av det senaste decenniets bästa multiplayer-spel?



Loading next content