Svenska
Gamereactor
esports
League of Legends

Riot tillkännager ändringar i League of Legends' North American Challengers League

Ligan kommer att fortsätta stödjas, men LCS-lag kommer inte längre att behöva ställa upp ett lag i den.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Riot Games har ställts inför alla typer av problem med att växa och stödja konkurrenskraftiga League of Legends i Nordamerika. League of Legends Championship Series (LCS) har alltid ändrats och uppdaterats efter minskande tittarsiffror, och detta sträcker sig även till talangpipelineligan i North American Challengers League (NACL).

Som noterats i ett nytt blogginlägg kommer fler förändringar till det senare, eftersom LCS-team nu inte kommer att behöva ställa in ett NACL-team. Detta betyder inte att NACL kommer att förlora stöd, eftersom Riot har bekräftat att det tar ytterligare steg för att förbättra gräsrotssamhället.

Dessa förändringar kommer att inkludera ett ordentligt upp- och nedflyttningssystem som påverkar alla lag framöver, bättre och stabilare servrar, ytterligare sändningsintegrationer, tvärregionala tävlingar som sammanför EMEA och APAC med NA, med mera. LCS-importreglerna justeras dock inte, vilket innebär att NACL fortfarande kommer att vara ett bra ställe att scouta talanger för framtida LCS-stjärnor.

Allt detta kommer att träda i kraft sommaren 2023 och därefter.

League of Legends

Relaterade texter



Loading next content