Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Resident Evil 4

Resident Evil 4-introt återskapat med Lego

Vem behöver spela själva äventyret när vi istället bara kan titta på Lego Leon när han dödar Ganados...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Många av er har förmodligen redan upplevt introt till Resident Evil 4 på nytt tack vare Chainsaw Demo som låter oss spela igenom de första 20 minuterna av den kommande remaken. Men om du inte sett det ännu, varför inte istället uppleva öppningsavsnittet på ett lite annorlunda sätt?

Animatören Cara Aleatorio har nämligen gjort om Resident Evil 4-öppningssekvensen helt och hållet i Lego, och här får vi se Leon och de två spanska poliserna köra in i vildmarken innan mötet med jägaren i stugan, samt innan Leon skjuter ner en hord Ganados i byn. Det bästa är att animationen är gjord från ett tredjepersonsperspektiv precis som i spelet, och det är verkligen ett imponerande arbete som lagts ner.

Vad tycker du om denna rekreation och kommer du att spela Resident Evil 4 när det har premiär den 24 mars? Vår recension av det kan du läsa här.

Resident Evil 4

Relaterade texter

Resident Evil 4Score

Resident Evil 4

RECENSION. Skrivet av Olof Westerberg

18 år efter originalspelet är det dags för Leon att åter rädda presidentens dotter, utrota virus och framförallt hoppsparka ganados. Läs allt i vårt utlåtande...Loading next content