Svenska
Gamereactor
nyheter
Resident Evil 4

Resident Evil 4 lider av en sällsynt bugg som kan hindra din framfart

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det har visat sig att Resident Evil 4 har en ganska kritisk, men sällsynt och väldigt specifik bugg som kan ställa till det en hel del om man har som avsikt att klara av spelet. Det är i kapitel 12 som det kan bli bekymmer när man ska få ett visst föremål. Capcom rekommenderar starkt att man då inte väljer att använda kniven när man attackerar fienderna till dess att man helt säkert har lagt rabarber på föremålet i fråga. För att vara helt säker på detta ska det finnas bland de övriga föremålen samt skatter som man samlat på sig, gör det inte det så är det bäst att avsluta och ladda om sparfilen och spela om kapitel 12.

Capcom meddelar också att man jobbar på att fixa till denna väldigt märkliga bugg, men något datum för när det blir av finns inte just nu. Så till dess att det är fixat så bör man som sagt undvika att använda kniven i det momentet.

Har du råkat ut för denna väldigt specifika bugg?

Resident Evil 4
Det är en mycket specifik och märklig bugg som kan förstöra dina planer på att klara av spelet...

Relaterade texter

Resident Evil 4Score

Resident Evil 4

RECENSION. Skrivet av Olof Westerberg

18 år efter originalspelet är det dags för Leon att åter rädda presidentens dotter, utrota virus och framförallt hoppsparka ganados. Läs allt i vårt utlåtande...



Loading next content