Svenska
Gamereactor
nyheter
Journey to the Savage Planet

Rejäl bugg i Stadia-spel tog tre veckor att fixa sedan Google lagt ner spelutvecklingen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Tidigare denna månad lät Google utannonsera att de lägger ner all egen spelutveckling, och lät personalen gå. Det resulterade även i stängningen av Typhoon Studios, bara 14 månader efter att de köpts upp. Som ett resultat lämnades deras spel Journey to the Savage Planet i princip övergivet.

Ironiskt nog släpptes Journey to the Savage Planet till Stadia samma dag som studion lades ner. Som med de flesta andra nya spel nuförtiden, fanns dock buggar vid lanseringen och Journey to the Savage Planet till Stadia var inget undantag. Det tog inte lång tid innan Reddit-användare noterade en spelförstörande bugg.

Men tyvärr fanns ingen som kunde hjälpa dem. Googles support sade att de skulle kontakta utgivaren 505 Games - som sade sig inte ens ha spelkoden längre och istället bad dem kontakta Google. Lyckligtvis tycks problemet nu vara avhjälpt enligt Googles community manager via Reddit, men historien visar hur känskligt det är när man inte har tillgång till utvecklare.

Googles nya strategi är att förlita sig helt på tredjepart, men det återstår att se hur framgångsrikt detta blir i slutändan.

Journey to the Savage Planet

Relaterade texter

6
Journey to the Savage PlanetScore

Journey to the Savage Planet

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Att bli strandsatt på en helt ny planet, behöver inte vara så illa. Vi har haft rätt trevligt, rent av, i Journey to the Savage Planet...



Loading next content