Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Redfall

Redfall-utvecklarna igång med produktionen av nytt storspel

Det går snabbt i hockey. Redfall har knappt hunnit hitta ut i butikerna innan det står klart att Arkane Austin är igång med ännu en storsatsning...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Redfall är inte ens tio dagar gammalt, men det verkar som om Arkane Austin redan förbereder sitt nästa spel. I ZeniMax platsannonser kan vi nu läsa att studion letar efter en "Build Engineer to join our team in developing AAA games for PC and console systems".

Därmed verkar det som att de är på väg att gå in i full produktion eftersom personen som söker ska vara redo att börja arbeta "as soon as possible".

Även om detta är spännande nyheter, hoppas vi att det inte betyder att Arkane Austin lämnar Redfall bakom sig. Spelet är långt ifrån perfekt och i behov av extra kärlek för att bli det stora vampyräventyr som vi en gång blev lovade. Lyckligtvis har Microsoft varit ganska bra på att stötta sina spel en lång tid efter lanseringen (även problematiska projekt som Halo: The Master Chief Collection och Sea of Thieves blev till slut välsmorda höjdare), så förhoppningsvis blir Redfall ännu ett exempel på detta i sinom tid.

Redfall

Tack GameRant

Relaterade texter

RedfallScore

Redfall

RECENSION. Skrivet av Måns Lindman

Måns har besökt Redfall för att ta reda på om det är något bett i Arkanes nya hypade titel...Loading next content