Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
artiklar
Halo Infinite

Redax Ritar: Master Chief

Ett försök, direkt ur minnet - utan att fuska. Hur väl minns vi på redaktionen hur Halo-stjärnan Master Chief och hans ikoniska rustning ser ut?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Tidigare delar ur denna artikelserie:
Redax Ritar: Super Mario
Redax Ritar: Sonic the Hedgehog
Redax Ritar: Lara Croft
Redax Ritar: Crash Bandicoot
Redax Ritar: Mega Man
Redax Ritar: Link
Redax Ritar: Pikachu
Redax Ritar: Kratos
Redax Ritar: Solid Snake

Halo Infinite

Niclas Wallin om sin Master Chief:
Jag hade väldiga problem med Master Chief, jag kunde inte för mitt liv minnas något annat än hjälmen. Någon typ av dräkt har han ju, garanterat något fräschare och mer funktionell än denna dock. Han ser dock tämligen stadig ut, denna Master Chief tar man inte ut i första taget. Han lär kunna plöja fram obehindrat likt en juggernaut.

Halo Infinite
Detta är en annons:

Olof Westerberg:
När jag efteråt kollar in hur Master Chief faktiskt ser ut så slår det mig att det här uppdraget var i tyngsta laget. Så. Mycket. Detaljer! Om jag får försvara mig så tror jag att jag gjorde ett försök till att illustrera de stiliserade, runda groparna i Master Chiefs rustning. Det blev istället en anonym rymdgubbe som drabbats av akut bältros.

Halo Infinite

André Lamartine:
"Rita en guldfiskbål, lägg en keps på den och lägg bara till en massa sci-fi-tjafs" var ett motto som har hängt med mig sedan tonåren när jag har försökt rita mästerchefen och trots att det fick bli en snabb skiss den här gången är jag redigt nöjd. Detta blev betydligt bättre än Ted Danson-Snake. Bulkiga rymddräkter är såklart alltid en mardröm att rita, men så länge man får till hjälmen kan det inte gå fel!

Halo Infinite
Detta är en annons:

Johan Vahlström:
Min kunskap om Master Chief är lika liten som min kunskap om Master Chef. Jag vet vad båda är, men har inte tillbringat en enda minut med något av dem. Jag har ju sett bilden cirkulera på sajten med Chief och hjälmen. Så jag gissar att jag bör rita en hjälm med stort visir? Så får det bli. Det är säkert inte ett dugg likt, men det är iallafall en hjälm. Kan dock också vara en hjälm från någon som kör en riktigt retro racingbil. Tänk Le Mans för en herrans massa år sen.

Halo Infinite

Joakim Sjögren:
Microsofts Mästarchef är ikonisk spelkaraktär som alltid sticker ut med sin respektingivande pondus och klassiska Mjolnir-rustning. Trots detta har jag inte en susning om hur spartankrigaren ser ut när jag måste förlita mig på mitt eget minne. Jag tänker mig att han typ är som en grön Samus Aran, fast utan en armkanon. Det känns som att det kan stämma. Nu kan jag visserligen inte rita Samus heller, men ni fattar poängen, eller hur?

Halo Infinite

Marcus Persson:
Vettefan alltså. Ingen totalkatastrof men knappast så värst skitbra heller. Lika mängd Master Chief som roidad Doom Slayer. Två till priset av en.

Halo Infinite

Johan Mackegård:
Då var vi här igen med ingen mindre än spelvärldens egen Luke Skywalker. Den sista av sin sort (nåja) och en av universums stora legendarer. Att sätta honom i rymden är ju en självklarhet, ett rent måste. Det är ju ändå på något sätt där han hör hemma. Sen kommer ju utmaningen att faktiskt få honom att likna sig själv och inte någon sorts astronautversion av en Ninja Turtle men det låter jag dig bedöma. Det karaktäristiska energisvärdet är åtminstone on point och laserpuffran kan man ju lätt se att det kommer från rymden, även om den lika gärna kunde tillhöra Ratchet. På det stora hela är jag i alla fall väldigt nöjd med min insats och om jag fortfarande gick i femman så hade säkert den gamle Halo-fantasten Mattias kommenterat hur satans snyggt jag ritade. Det och hur många fel jag gjort. Johan out.

Halo Infinite

Marie Liljegren:
Blev nöjd med min hjälm, kör ju vespa så den var trots allt inte så svår att måla. Kruxet var ju att jag började för stort som vanligt så kroppen blev lite liten i dimensionerna. Sen insåg jag när jag var klar att jag nog får börja öva på att måla vapen. Min "Pew Pew" ser mer ut som en ekologisk Ukelele eller som om han stryper en svan, eller ser det helt enkelt ut som om han halat fram klockspelet? Säger ett gevär föresten pow? Master Chiefs gör det iallafall.

Halo Infinite

Jonas Mäki:
Jag mår vara 44 bast och jag må rita som en femåring. Men om man kisar i motljus, tycker jag allt det liknar Master Chief, och högre krav på mig själv har jag ej.

Halo Infinite

Henric Pettersson:
En grön astronaut? Ja, jag vet inte. Någon Master Chief är det i alla fall inte. Den här gången ska jag inte försöka titulera mig som mästare utan får helt enkelt stå för min hemskt fula teckning. Uppdraget var Master Chief och jag misslyckades totalt. Detta är uselt.

Halo Infinite

Måns Lindman:
Master Chief. Blir du mitt fall? Well, jag slipper i alla fall att skämma ut mig med ännu en sned näsa och oproportionerliga ögon. Typ futuristisk motorcykelhjälm med lite skottskador. Några nitar i plåten antagligen och så en rustning på det. Eller ja, början till en rustning. Bröstplattor och en och en halv axel. Sen tog visst pappret slut och det var förmodligen bäst för alla inblandade.

Halo Infinite

Petter Hegevall:
Jag har en Master Chief-hjälm här på kontoret, på hyllan strax till vänster - inom räckhåll, och jag stirrar på chefens gröna skalle minst 12 gånger per dagen, tack vare det. Alla dagar, året runt. Därför var ju detta semi-enkelt för mig eftersom jag sett hjälmen ur en viss vinkel nu varje dag i flera år, och vet att det mest handlar om att få till keps-spjället och glasvisiret, resten kretsar kring att göra en massa godtyckliga detaljer i form av streck och luckor. Jag är nöjd. Alla ser att detta är master Chief, även om den absolut inte är korrekt.

Tidigare delar ur denna artikelserie:
Redax Ritar: Super Mario
Redax Ritar: Sonic the Hedgehog
Redax Ritar: Lara Croft
Redax Ritar: Crash Bandicoot
Redax Ritar: Mega Man
Redax Ritar: Link
Redax Ritar: Pikachu
Redax Ritar: Kratos
Redax Ritar: Solid Snake

Relaterade texter

7
Halo Infinite - Season 2: Lone WolvesScore

Halo Infinite - Season 2: Lone Wolves

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Vi har spelat den andra säsongen av Halo Infinite, men är tyvärr inte helt imponerade av det som erbjuds, där kvantiteten är största problemet...

Halo Infinite - KampanjenScore

Halo Infinite - Kampanjen

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Sex år, flera miljarder kronor och en rejäl försening senare är nu Halo Infinite äntligen här. Är det den mjuka reboot som utlovats, och framför allt - är det bra...Loading next content