Svenska
Gamereactor
nyheter

Razer Edge släpps denna månad

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Nyheterna från Consumer Electronics Show (CES) fortsätter att dundra in och den här gången handlar det om en fin utannonsering från Razer som stolt visat upp sin bärbara spelkonsol Razer Edge som släpps på marknaden så snart som den 26:e januari, alltså om exakt 20 dagar.

Enheten är laddad med en AMOLED på 6.8" som hanterar en upplösning på 2400x1080 FHD+ och kan köra upp till 144Hz. Den är också designad till att bli den första maskinen som är byggd för Snapdragons G3X Gen 1 Gaming Platform och är i praktiken en Android 12-tablet som har bakats in i en Razer Kishi V2 Pro Controller.

Razer Edge kommer att släppas i två versioner: En Wifi-modell och en med stöd för 5G som kopplar upp sig mot mobilnätet. Den sistnämnda versionen verkar i skrivande stund dock planeras att säljas exklusivt via Verizon-butiker i staterna så hur tillgängligheten blir i för oss i här Europa återsår att se.

Prislappen räknat i dollar kommer att landa på runt $400 för den lite billigare Wifi-modellen medan 5G-motsvarigheten kan bli din för dryga $600.

Razer Edge släpps denna månad

Är du sugen på en Razer Edge?



Loading next content