Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
esports
Call of Duty: Warzone 2

Rapport: World Series of Warzone Global Finals hålls i London

Konkurrenskraftiga Call of Duty kan äntligen återvända till Storbritannien.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Fans har länge velat se konkurrenskraftiga Call of Duty återvända till Storbritannien, och att döma av en ny rapport från Dexerto kan detta mycket väl vara på korten. Beviljas, inte i form av Call of Duty League (trots att London Royal Ravens är det enda icke-amerikanska laget nuförtiden), utan snarare för World Series of Warzone.

Det noteras att Global Finals för WSoW kan hållas i London i Storbritannien, och att LAN-turneringen kommer att se de bästa Warzone-spelarna från hela världen flyga till Storbritannien i september.

När det gäller vad spelare kommer att tävla om får vi veta att det kommer att finnas en prispott på $ 600,000 för trios-evenemanget och att ytterligare $ 100,000 kommer att erbjudas för det speciella Solo YOLO-evenemanget.

Eftersom Activision inte officiellt har bekräftat denna rapport finns det inget sätt att veta var den rapporterade händelsen kan hållas, men Copper Box Arena, som nyligen var värd för League of Legends' Mid-Season Invitational, verkar vara en föregångare.

Call of Duty: Warzone 2

Relaterade texter

9
Call of Duty: Warzone 2Score

Call of Duty: Warzone 2

RECENSION. Skrivet av Henric Pettersson

Vi har begett oss till Al Mazrah i kampen om att rensa platsen på soldater och stå ensam kvar och satt betyg på upplevelsen...Loading next content