Svenska
Gamereactor
esports
Call of Duty: Modern Warfare III

Rapport: Call of Duty League-lag designar anpassade skinn för Modern Warfare III

Spelets existens är fortfarande bara ett rykte, men det verkar som om Activision förbereder lag för det ändå.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Activision har inte officiellt meddelat att vi kommer att få Call of Duty: Modern Warfare III senare i år ännu, men det har varit en uppsjö av rapporter och rykten som alla tyder på att spelet kommer att komma i år, trots att Activision verkar vara intresserad av att stödja Modern Warfare II som huvud Call of Duty spel i ett par år ursprungligen.

För att lägga bränsle till denna rykteseld rapporterar Dexerto nu att Call of Duty League-team redan har fått i uppdrag att skapa Operator-skinn och kosmetika för Modern Warfare III, allt så att spelet kan stödja CDL-tillgångar när det lanseras. Dessa skinn påstås ha anpassningsbara element, men att de anpassningsbara delarna kommer att vara begränsade och endast på vissa delar av Operator-modellerna.

De extra kosmetiska delarna sägs innehålla vapencharmar, men även om det inte finns några bekräftade anteckningar om ritningar som gör snittet, verkar det ovanligt om Activision inte också lutade sig på dessa.

Det finns inget officiellt ord om huruvida Call of Duty: Modern Warfare III kommer i år, men rykten och rapporter som hävdar dess existens hävdar att den kommer att anlända i november.

Call of Duty: Modern Warfare III
Photo: Activision

Relaterade texter

Call of Duty: Modern Warfare IIIScore

Call of Duty: Modern Warfare III

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Årets upplaga av Activisions hyperpopulära actionmonolit är släppt och det råder noll tvekan om att det är det svagaste i spelseriens mångåriga historia. Petter har recenserat...Loading next content