Svenska
Gamereactor
nyheter

Rapport: Avatar-uppföljarna kommer utspela sig på jorden

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Cirkusen och förväntningarna kring Avatar: The Way of Water börjar närma sig sin kulmen och den nära förestående lanseringen av uppföljaren på den nu tretton år gamla originalfilmen markerar början på Camerons massiva framtidsplan. För enligt information som nu kommit ut har regissören tankar på att lagom till den femte filmen föra Na'vi till jorden. En film som Cameron positionerar som slutet på hela sagan även om filmskaparen också nämnt att där finns möjligheter till en sjätte och sjunde del om allt vill sig väl.

Det var under turnén inför Avatar: The Way of Water som producenten Jon Landau pratade med io9 om uppföljarna och planerna kring dom. Vilket även inkluderade den ovan nämnda tanken på att femte Avatar-filmen kommer utspela sig på jorden.

"in movie five there is a section of the story where we go to Earth. And we go to it to open people's eyes, open Neytiri's eyes, to what exists on Earth."

Hur exakt detta skulle ske återstår att se, för från vad vi hittills fått se är inte Na'vi kapabla till att resa genom rymden.

Vad tror du, låter det som en spännande idé att låta Na'vi ta sig till jorden och vad skulle en sådan story kunna innebära?

Rapport: Avatar-uppföljarna kommer utspela sig på jorden
Kommer dom kunna Na'vi-gera sig fram till jorden?


Loading next content