Svenska
Gamereactor
nyheter
CrossfireX

Räkna med CrossfireX på The Game Awards

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Microsoft brukar satsa stort på The Game Awards och 2019 presenterade de både Xbox Series X och Senua's Saga: Hellblade II för första gången, samtidigt som de avslöjade Perfect Dark förra året. Den här veckan kommer vi säkert också att få se något nytt, och en sak vi kan förvänta oss är förmodligen CrossfireX.

Spelets officiella Twitter-konto har plötsligt börjat lägga upp mer innehåll och allt är väldigt kryptiskt. I går twittrade de bara "Progress: 63% #CrossfireX" och inkluderade bilden nedan. Även om vi inte vet vad något av detta betyder är den ökade aktiviteten samma vecka som The Game Awards förmodligen ingen tillfällighet.

Multiplayer-delen i CrossfireX utvecklas av Smilegate, medan det finska kraftpaketet Remedy står för singleplayer. Actionäventyret var tänkt att släppas i år, men om det inte smyglanseras samma vecka som Halo Infinite (vilket inte låter särskilt troligt) får vi nog vänta till någon gång nästa år på det här spelet.

CrossfireX

Relaterade texter

CrossfireXScore

CrossfireX

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Actionkungarna Smilegate och finska kraftpaketet Remedy bjuder på militär action, vad skulle kunna gå fel? Det mesta, visar det sig...

0
Kolla in lanseringstrailern för CrossfireX

Kolla in lanseringstrailern för CrossfireX

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

CrossfireX lanserades igår till PC och Xbox, ett militärt actionspel med en singleplayer-komponent utvecklat av de finska snillena hos Remedy. Men tyvärr fick vi ingen...



Loading next content