Svenska
Gamereactor
nyheter
Rainbow Six: Siege

Rainbow Six: Siege med flera nyheter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Operation Dust Line heter Rainbow Six: Sieges kommande uppdatering. Förutom två nya operators och en ny karta hittar vi flera tillägg och förändringar i patch 3.0.

Navy Seal gör intåg i spelet och representeras av Blackbeard och Valkyrie. Den förstnämnda har ett tungt artilleri i from av en SCAR-H med monterad sköld samt en Desert Eagle i bakfickan. Valkyrie spelar försvarare och har den unika färdigheten att montera kameror på valfria platser.

Rainbow Six: Siege

Den nya kartan, Border, ska enligt Ubisoft vara den mest öppna och förstörbara stridsscenen i spelet. Border utspelar sig i Mellanösternmiljö med en mix av gamla och nya byggnader.

Rainbow Six: Siege

Som brukligt hittar vi även nya skins till vapnen, men i uppdateringen introduceras även nya varianter av "headgear" till de olika operatörerna. Vapnen i Rainbow Six: Siege går nu även att smycka ut med så kallade "charms" för en extra uppiffning.

Rainbow Six: Siege

Fler nyheter är att vid varje matchslut visas det vinnande laget upp och en MVP utses. Det ska även efter patchens intåg gå att ändra sin utrustning mellan rundorna. En hel del tweaks, buggfixar och balanseringar har gjorts inför uppdateringen, som släpps den 11 maj.

Mer detaljerad information om Dust Line plus patch 3.0 hittas här.

Relaterade texter



Loading next content