Svenska
Gamereactor
esports
League of Legends

PSG Esports och Talon håller ihop de kommande tre åren

Paret kommer att fortsätta sin ansträngning för att nå bergstoppen av konkurrenskraftiga League of Legends.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

PSG. Talon är en av de största e-sportorganisationerna som verkar i det konkurrensutsatta League of Legends-utrymmet. Organisationen, som är ett samarbete mellan den franska fotbollsklubben Paris Saint-Germain och e-sportlaget Talon, har försökt nå toppen av LoL i flera år, och medan den har kämpat för att göra en buckla i den årliga World Championship, har paret åtagit sig varandra och denna ansträngning.

Som meddelats i ett blogginlägg får vi veta att PSG Esports och Talon kommer att hålla ihop under de kommande tre åren, och det utöver att stödja PSG. Talon-teamet kommer paret att delta i Pacific Championship Series över Asien med ett team som kallas PSG Esports.

"Att samarbeta med en klubb som PSG innebär att ta vårt spel till nya höjder", säger Sean Zhang, VD för Talon Esports. "Vi är förväntansfulla inför de kommande tre åren och ser fram emot den framgång vi kan skapa tillsammans."

Paret kommer också att fortsätta söka efter nya kommersiella partnerskap och utöka sin insats till innehållsskapande utrymme.

League of Legends

Relaterade texter



Loading next content