Svenska
Gamereactor
förhandstittar
Prison Break: The Conspiracy

Prison Break: The Conspiracy

För Sophie blev TV-serien Prison Break som schampo i ögonen efter den andra säsongen. Låt oss ta en kik på spelet, kanske det är bättre?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Wow, ett spel om Prison Break! Visst rattar jag Scofield i egen hög person?
Nej, faktiskt inte. Även om TV-seriens mastermind finns med på ett hörn är det inte Michael Scofield som är huvudpersonen. I Prison Break: The Conspiracy styr du agenten Tom Paxton, som gör ett besök på Fox River-finkan för att ta reda på varför den unge Scofield blev bankrånare istället för att fortsätta sin bana som ingenjör. Tom är anställd av det, i Prison Break-kretsar, fuffensskapande och mytomspunna organisationen Företaget.

Men vaddå? Om jag inte får spela som Scofield, vad är poängen att skaffa det här spelet?
Om du är ett fan av Prison Break finns det mycket att hämta. Förutom en nyskriven handling som går parallellt med den som tog plats i TV-seriens första säsong, kommer Prison Break: The Conspiracy erbjuda på varierat gameplay och massor med action. Att delta i en sorts fight club som finns inom fängelsets taggtrådskrönta väggar kommer exempelvis att vara skoj, enligt utvecklarna, där du dessutom har chans att lira lite multiplayer med polarna.

Egentligen vill jag bara veta om Snyggdoktorn är med. Så... är hon det, eller?
Jodå! Sara, T-Bag, C-Note, Lincoln och drösvis med andra karaktärer finns med. Roligt är ju att nästan alla som var med i TV-serien röstskådespelar åt sina alter ego i Prison Break: The Conspiracy. Däremot är inte Sarah Wayne Callies med och röstspelar som doktor Tancredi, vilket kan ses som både bra och dåligt.

Nu känner jag mig lite småarg. De flesta är med utan just Snyggdoktorn? Vilka är ansvariga för denna styggelse?
Prison Break: The Conspiracys utvecklare är en inte så välkänd studio kallad Zootfly. Zootfly har faktiskt inte kläckt ur sig så många, eller ens bra, spel tidigare om sanningen ska fram. Prison Break: The Conspiracy skapas av denna spelstudio på initiativ av Brash Entertainment, som nu ligger i tvist med Zootfly på grund av obetalda fakturor under en ganska lång tid. Trots det pågår utvecklingen av liret enligt slovenerna själva, utan Brash Entertainments uteblivna monetära stöd. Nu vet ni vart ni ska skicka hatmailen.

Detta är en annons:

Det låter som om Prison Break: The Conspiracy kan vara i fara rent av. Stämmer det?
Nej, inte då. Spelet är klart och kommer lagom till löning i mars.

Till sist måste jag få veta... Kommer brorsorna Scofield komma ut ur finkan utan att åka in igen?
Den som spelar får väl se...

Prison Break: The ConspiracyPrison Break: The ConspiracyPrison Break: The ConspiracyPrison Break: The Conspiracy
Prison Break: The ConspiracyPrison Break: The ConspiracyPrison Break: The ConspiracyPrison Break: The Conspiracy
Prison Break: The ConspiracyPrison Break: The ConspiracyPrison Break: The ConspiracyPrison Break: The Conspiracy

Relaterade texter

Prison Break: The ConspiracyScore

Prison Break: The Conspiracy

RECENSION. Skrivet av Daniel Steinholtz

Duschstunder, rymningsförsök, syskonbråk och fängelsemat. Prison Break har reinkarnerats i spelform, och Daniel berättar precis vad han tycker...



Loading next content