Svenska
Gamereactor
guide
Princess Peach: Showtime

Princess Peach: Showtime! Guide - Här hittar du alla 30 färgband

Utrusta Peach och Stella med ny utrustning genom att hitta alla dessa samlarföremål.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Många av er kommer att flockas till Sparkle Theatre från och med idag för att hjälpa till att återställa den en gång berömda platsen tillbaka till sin forna glans som prinsessan av Mushroom Kingdom. Med Princess Peach: Showtime! nu tillgängligt och eftersom du är ett Mario-plattformsspel kan du vara helt säker på att det finns några ytterligare samlarobjekt och godsaker att få på vägen, vilket är anledningen till att vi har skapat den här användbara guiden för att hjälpa dig att samla och hitta alla de många Ribbons i spelet.

Dessa Ribbons lokaliseras genom att hitta och vanligtvis spara en NPC som heter Ribboner. Varje gång du gör detta kommer han att belöna dig med nivåns samlarobjekt Ribbon, som kan användas för att låsa upp och skaffa olika kosmetiska element till Peach och hennes följeslagare Stella. Så, för att hjälpa dig att skaffa alla 30 Ribbons, hitta vår användbara guide nedan.

HQ
Detta är en annons:

1F

1. Törnens slott

Tidigt genom nivån hittar du en terrass med en dörr som du kan gå in i. När du kommer in genom den här dörren ser du Ribboner omgiven av sex kala träd. Interagera med träden med din Sparkle Ribbon och du kommer att belönas med nivåns Ribbon.

Princess Peach: Showtime

2. Ninjutsu: Forsens konst

Ungefär halvvägs genom nivån, efter att ha använt dina ninjakrafter för att klättra upp på ett tak, befinner du dig på bottenvåningen, framför ett träd och en mystisk tunna. Krossa tunnan och du kommer att hitta Ribboner och bli belönad för dina ansträngningar.

Princess Peach: Showtime
Detta är en annons:

3. Koflicka i vildmarken

På baksidan av saloonen innan du konfronterar det laglösa gänget första gången kommer du att kunna interagera med ljus med din Sparkle Ribbon. Aktivera alla tre och lys upp rummet helt och du hittar Ribboner gömd i en springa i väggen.

Princess Peach: Showtime

4. Välkommen till godisfestivalen

Precis i början av nivån hittar du några flygande fiender som stjäl några sötsaker. Den tredje fienden kommer att ha en extra passagerare, så besegra fienden och rädda Ribboner från ett oönskat öde.

Princess Peach: Showtime

2F

5. Det spöklika slottet

När du kommer till den del av nivån med de fallande målningarna och ljuskronorna, se till att krossa den där Ribboner hänger på för sitt liv. Han kommer återigen att belöna dig för sina ansträngningar.

Princess Peach: Showtime

6. Den perfekta belysningen

Innan du får din kraft och försöker återta de stulna smyckena, se till att vandra in i en dold alkov på höger sida av nivån. Du hittar Ribboner som försöker få tillbaka sitt eget stöldgods. Hjälp honom och han kommer att belöna dig.

Princess Peach: ShowtimePrincess Peach: Showtime

7. Snöblomma på is

Efter den första showen, när du är på väg till finalen, se till att spara Ribboner från fiender, eftersom han svingar sig på en julgranskula mellan fienderna.

Princess Peach: Showtime

8. Fallet med den försvunna väggmålningen

Det här är superenkelt. I början av nivån, gå ner för en stig som leder bakom en byggnad. Ribboner kommer att gräma sig över en borttappad biljett här, så gnistra träden och hitta hans biljett för en belöning.

Princess Peach: Showtime

3F

9. Mäktigt uppdrag: Utomjordisk invasion

Innan du får din kraft hittar du Ribboner hängande från en avsats längst bak på nivån. Rädda honom och han kommer att belöna dig för sina ansträngningar.

Princess Peach: Showtime

10. Cowgirl i skymningen

När du kliver på tåget hittar du en mystiskt placerad tunna längst bak. Krossa den och hitta en fripassagerare som kommer att belöna dig vänligt.

Princess Peach: Showtime

11. Välkommen till Spooky Party

Halvvägs genom nivån, kom ihåg att vandra ner på en bakgata för att hitta ett gömt område när Ribboner och ett par andra drabbade killar väntar på att bli serverade. Vispa ihop en sats kakor till dem och bli belönad för dina ansträngningar.

Princess Peach: ShowtimePrincess Peach: Showtime

12. Havets melodi

När du har fått din kraft och ungefär halvvägs genom nivån vill spelet att du ska utforska nedåt. Gör inte. Fortsätt till höger och använd dina hjälpsamma fiskvänner för att piska upp en alkov som är blockerad av tång för att rädda Ribboner och bli belönad för att göra det.

Princess Peach: Showtime

4F

13. Ninjutsu: Lågornas konst

Ungefär halvvägs genom nivån, när du kommer till den punkt där du använder de roterande skärmarna, når du ett stort område där du kan använda skärmarna för att klättra uppåt. När du står bakom skärmen högst upp hittar du en dold alkov där Ribboner har blivit inträngd i ett hörn av en vakt. Rädda honom och hämta din belöning.

Princess Peach: Showtime

14. Den stulna statyn

I luftskeppet, se till att fortsätta utforska varje passage du kan hitta. Till vänster om nivån, ungefär halvvägs igenom, hittar du en dörr som måste hackas och Ribboner fångas inuti.

Princess Peach: Showtime

15. En Kung Fu-berättelse

Krukor är gjorda för att gå sönder. När du får dina krafter, ta varje tillfälle i akt att klättra och utforska de högra delarna av nivåerna, och så småningom kommer du att hitta en terrass med flera krukor på den. Krossa dem och du hittar Ribboner inom en.

Princess Peach: Showtime

16. Fallet med sammansvärjningen för regniga dagar

Du måste använda dina superdetektivkunskaper här för att avslöja en konstförfalskare. Innan du går in i museet, gå till höger om nivån och du hittar en konstförsäljare som pryglar tre målningar. Haken är att bara en är äkta och du måste avgöra vilken som är det. Prata med mannen längst bak till höger så ger han dig en praktisk ledtråd, så att du kan välja ut målningen längst till vänster och hjälpaRibboner dig att göra rätt val av vilket konstverk han ska köpa.

Princess Peach: Showtime

5F

17. Mäktigt uppdrag: Räddningen

Under jetpack-fasen i början av nivån, när du går in i asteroidbältet, se till att spara Ribboner eftersom han attackeras av ett utomjordiskt skepp.

Princess Peach: Showtime

18. En Kung Fu-legend

I början av nivån, innan du går in i templet, vandra runt på baksidan av templet istället och krossa några krukor för att hitta Ribboner inuti.

Princess Peach: Showtime

19. En parad på is

Ungefär halvvägs genom paraden, hittar du Ribboner hängande från en gatlykta som patrulleras av två fiender. Eliminera dem båda och hämta din belöning.

Princess Peach: Showtime

20. Havets fördärv

I början av nivån, gå framåt en liten bit och hitta fisken som gömmer sig bakom stenen. Använd din kraft på den och ta tillbaka den till början av nivån för att öppna musslan precis ovanför ingångspiedestalen. Ribboner kommer att finnas inom.

Princess Peach: Showtime

BF

21. Den mörka svärdskämpen och arenan

Innan du går in i Arena, gå längre till höger, krossa några vaser och hitta Ribboner.

Princess Peach: Showtime

22. Den mörka ninjan och gardeslegionen

Efter att ha sparat Ninja Sparkle, under labyrintsektionen, när du måste använda din snorkel och gå under vattnet för att slå en oväntad vakt, använd också din snorkel för att passera under barriären på baksidan av nivån för att hitta Ribboner återigen hörnad av en vakt.

Princess Peach: Showtime

23. Det mörka lokomotivet och den dödsdömda staden

När du hoppar mellan de flytande ruinerna av staden, se till att gå in i den lilla byggnaden framför en flytande stock och krossa tunnan inuti. Ribboner kommer att tacka dig för att du gör det.

Princess Peach: Showtime

24. Den mörka bagaren och de förtrollande sötsakerna

När han träffar Patisserie Sparkle kommer han att springa iväg men kommer att lämna sitt bakset utan uppsikt. Gör en utmärkt sats kakor och ge dem till Ribboner i närheten så blir du belönad.

Princess Peach: Showtime

25. Det mörka fängelset och den farliga fällan

Det här är en utmaning att förklara. När du kommer åt den nedre vänstra dörren kommer du så småningom till ett område där du kan manipulera nivån för att komma åt en dörr som inte tar dig till nästa lås du behöver hacka. Du vill manipulera nivån för att komma åt dörren längst upp till höger i det här konstiga rummet, och inuti hittar du Ribboner fångad bakom några lasrar. Inaktivera dem genom att trycka på knappen ovanför honom och hämta din belöning.

Princess Peach: Showtime

26. Den mörka isen och den skuggiga scenen

Innan du går in i huvudevenemanget och precis efter att du har besegrat den första samlingen fiender ska du gå till höger och rädda Ribboner från två cirklande fiender.

Princess Peach: Showtime

27. Det mörka museet och det lila mysteriet

Kommer du ihåg statyhuvudena som du var tvungen att vrida på för att komma åt en av ljusknapparna? Tja, vrid dem alla så att de är vända åt vänster, och gå sedan upp i hissen längst till höger och kom ikapp Ribboner.

Princess Peach: Showtime

28. Den mörka rymden och den stora meteoren

Under plattformsturen ser du Ribboner plågas av två utomjordingar i bakgrunden. Använd dina krafter för att ta tag i en av de fallande meteorerna och kasta den på Ribboner s angripare för att bli belönad med Ribbon.

Princess Peach: Showtime

29. De mörka djupen och de virvlande strömmarna

I början av nivån, medan du använder fiskstimmet för att öppna musslorna, se till att öppna den röda musslan som snabbt flyter in och ut ur nivån. Ribboner kommer att vara inuti den här musslan.

Princess Peach: Showtime

30. Den mörka skolan och den förvridna näven

I början av nivån använder du dina Kung Fu-krafter för att krossa stenen i din väg och stenen på terrassen ovanför dig. Ribboner kommer att gömma sig bakom denna upphöjda klippa.

Princess Peach: Showtime

FYI: Det bör noteras att ytterligare Ribbons kan hittas genom att också tjäna toppbetyg i de olika Rehearsals minispelen. Dessa Ribbons belönas inte genom att hitta Ribboner, så det finns ingen specifik plats vi kan peka ut, utan du måste helt enkelt tjäna en hög poäng för att få respektive belöning.

Relaterade texter

3
Princess Peach: ShowtimeScore

Princess Peach: Showtime

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Peach och Toad hade sett fram emot ett mysigt teaterbesök när Grape och hennes anhang Sour Bunch bestämmer sig för att det får vara slut på det roliga...Loading next content