Svenska
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Overwatch League Play-Ins är inställda

Den sista uppsättningen matcher innan slutspelet börjar har bekräftats.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Overwatch League-säsongen 2022 är nästan över. Slutspelet börjar den 30 oktober, med den stora finalen inställd på 5 november, men innan allt äger rum finns det några extra matcher som måste spelas för att avgöra vilka två sista lag från West Division som kommer att delta.

Och med det i åtanke har Blizzard avslöjat Western Wild Card Play-Ins-schemat och meddelat exakt de fyra lagen som kommer att slåss om dessa två platser, och när de kommer att spela varandra.

Till att börja med kommer Florida Mayhem att möta Boston -upproret klockan 20:00 BST / 21:00 CEST den 21 oktober, med Washington Justice som tar sig an Toronto Defiant direkt efteråt klockan 21:30 BST / 22:30 CEST. Vinnarna av dessa spel kommer att gå vidare för att tävla mot varandra, medan förlorarna kommer att falla till den nedre konsolen och kommer att kämpa mot eliminering.

Vinnaren av de två vinnande lagen kommer att tjäna en plats i slutspelet, medan förloraren kommer att gå vidare och möta vinnaren av de två lägre konsollagen, i ett försök att säkra den sista slutspelsplatsen.

När det gäller hela slutspelsschemat, när Play-Ins har slutförts i helgen, kommer vi att veta det i sin helhet.

Overwatch 2

Relaterade texter

Overwatch 2Score

Overwatch 2

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Blizzards uppföljare är här, men hur står det sig som uppföljare till ett av det senaste decenniets bästa multiplayer-spel?

0
Cowboy Bebop-skins på väg till Overwatch 2

Cowboy Bebop-skins på väg till Overwatch 2

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

I en ny Overwatch 2-trailer presenteras ett nytt samarbete, nämligen med Cowboy Bebop, där det ikoniska introt från denna 90-talsanimé återskapats. Det handlar som du nog...



Loading next content