Svenska
Gamereactor
nyheter
Fortnite

Optimus Prime officiellt bekräftad till Fortnite

Vi tror bestämt att vi nu har en seriös kandidat till att vara den snyggaste gästkaraktären i Fortnite genom alla tider...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Även om det läckte för över en vecka sedan har vi nu fått en officiell bekräftelse på att Autobot-ledaren Optimus Prime kommer ansluta till Fortnite i Chapter 4 Season 3 (tillsammans med tre andra karaktärsskins), vilken fått namnet The Wilds.

Du kan sen den första bilden på Optimus nedan, som ärligt talat ser så bra och detaljerad ut att han i slutändan förmodligen kommer sticka ut lite ur spelet - vilket vi såklart skiter i eftersom det fortfarande är Optimus Prime vi pratar om. Vi vet dock inte hur du kommer kunna låsa upp honom, men ryktet säger att han är nästa upplåsbara Tier 100-skin, vilket vi antar att inte alla lär uppskatta.

Vi kan dock inte låta bli att undra varför de valde den ursprungliga Optimus-designen med tanke på att Transformers: Rise of the Beasts har premiär imorgon. Eftersom Chapter 4 Season 3 har djungeltema borde såklart tveklöst ha valt Optimus Primal istället.

Fortnite

Relaterade texter

7
Fortnite (Iphone)Score

Fortnite (Iphone)

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Vi har äntligen satt mjölktänderna i Iphone-versionen av Epic Games Bollibompa-doftande ultrasuccé...

FortniteScore

Fortnite

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Det känns obalanserat och upplägget rimmar illa på "pay to win". Trots detta är Epic Games senaste ganska roligt...



Loading next content