Svenska
Gamereactor
nyheter
Odin Sphere

Odin Sphere på bild

Fantastiska bilder

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Japanska Vanillaware har ett helt bedårande rollspel på gång, kallat Odin Sphere. Spelet är en andlig uppföljare, men inte en officiell sådan, på rollspelet Princess Crown som släpptes till Saturn för en tid sedan.

I Odin Sphere har ett krig startat féernas kungadöme och krigarnas stolta nation. Både féerna och krigarna vill komma åt en mystisk artefakt, kallad Kitteln, som redan utrotat en annan nation. Det som féerna och krigarna inte vet, är att de är på väg att uppfylla en profetia som kommer att leda till världens undergång om kriget får fortsätta.

Spelaren träder in i rollen som valkyrieprinsessan Gwendolyn, och kommer att få reda på allt om denna skrämmande profetia och hur den kan stoppas.

Det som är speciellt med Odin Sphere är, förutom att det faktiskt släpps exklusivt till Playstation 2, att spelet ser ut som en livs levande akvarellmålning. Dessvärre gör bilderna inte spelet rättvisa, men all grafik och alla animationer i spelet är handritade.

Odin Sphere planeras att dyka upp under försommaren i USA. Dessvärre har vi inte fått höra något om ett eventuellt släpp här i Europa, men räkna med att vi håller tummarna hårt och ögonen öppna.

Odin Sphere
Odin Sphere
Odin Sphere
Odin Sphere
Odin Sphere
Odin Sphere
Odin Sphere
Odin Sphere
Odin Sphere
Odin Sphere
Odin Sphere
Odin Sphere

Relaterade texter

Odin SphereScore

Odin Sphere

RECENSION. Skrivet av Petter Mårtensson

Vanillaware och Square Enix har äntligen tagit det överdrivet dramatiska Odin Sphere till Europa och inte ett öga är torrtLoading next content