Svenska
Gamereactor
nyheter
Octopath Traveler: Champions of the Continent

Octopath Traveler-spinoff släpps till smartphones

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Rollspelspärlan Octopath Traveler släpptes till Nintendo Switch förra året och det blev tämligen omgående en stor succé. Och nu visar det sig att Square Enix bestämt sig för att bygga vidare på detta med en ny del i serien till smartphones som kommer redan i år. Det nya äventyret heter Octopath Traveler: Champions of the Continent och har nu utannonserats på företagets hemsida`. Gematsu rapporterar att det handlar om ett singleplayeräventyr och att det kommer vara free to play. Det utspelas i Orsterra innan det första spelet - som vi även nu får veta har sålt över 1,5 miljoner.

Champions of the Continent kommer ha samma tämligen unika grafikspel, och i striderna kommer du kunna alternera mellan åtta figurer. Dessutom kommer det finnas sedvanliga möjligheter som att stjäla föremål, värva hjälpredor och mycket annat.

Lyckligtvis vet Square Enix att fansen hoppas på fler spel till Switch också och på seriens officiella Twitter skriver de (översatt av Gematsu):

"Everyone waiting for a new game on console, we're sorry, but production will take a little while longer, so in the meantime, we hope you can enjoy [the smartphone game]!"

Är du sugen på Octopath Traveler-äventyr till smartphones?

HQ
Octopath Traveler: Champions of the Continent

Relaterade texter



Loading next content