Svenska
Gamereactor
nyheter

Nytt rykte om nästa Xbox-namn

Domänregistreringar sporrar spekulationer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Att kommande men ej ännu officiellt utannonserade konsoler blir föremål för en hel del spekulationer, inte minst kring vad de kommer att heta, har varit en vanligt förekommande följetong inom spelbranschen. Frågan är dock om någon konsol har försetts med så många rykten kring sitt namn som den kommande ersättaren till Xbox 360.

Somliga namn har mest varit hypotetiska placeholders, såsom Xbox 720. Kodnamnet Durango har också förekommit flitigt, i form av kodnamn under utvecklingsfasen. Andra namn som nämnts är Xbox 8, Xbox Loop eller helt enkelt bara Xbox.

Men när Microsoft nu registrerat alla upptänkliga domäner som innehåller någon variant av orden Xbox Gold är det dags att lägga ännu en kandidat till högen. Det kan givetvis röra sig om någon variant på Microsofts premiumtjänst, Xbox Live Gold, och någon defensiv åtgärd som ska begränsa tvivelaktiga figurers bedrägeriförsök i anslutning till tjänsten. Men det kan också vara tal om ett lite oväntat konsolnamn som skiljer sig en del från de som tidigare figurerat.

Vad säger läsarna, är Xbox Gold ett namn på en konsol som skulle mana till köplusta och habegär?

Nytt rykte om nästa Xbox-namn
Utvecklingskit för Xbox Durango som dök upp på Ebay under förra året


Loading next content