Svenska
Gamereactor
nyheter
Tales of Vesperia

Nytt om Tales of Vesperia

Namco bekräftar exklusivitet

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Namco skickade igår ut en pressrelease med information om Tales of Vesperia som tidigare bara varit utannonserat i Japan. Ingenstans talas det om någon annan version av Tales of Vesperia än Xbox 360-diton som med andra ord är exklusiv, vilket alltså bekräftar Famitsus uppgifter vi postade förra veckan.

Dock vill vi slänga med brasklappen att utvecklarna tidigare nämnt en Playstation 3-version som skulle kunnas släppas i Japan. Det är alltså inte uteslutet att en Playstation 3-version kan komma senare.

Tales of Vesperia blir debuten för Namcos Tales-serie till Xbox 360 och denna gång har man valt att fullt ut köra animé-stilen för att få det att se ut som en japansk tecknad film. I spelet följer man unge före detta riddaren Yuri i en värld beroende av teknologin "blastia", där han ramlar mitt i en stor komplott med världherravälde som mål.

Tales of Vesperia har en helt ny grafikmotor och designen är gjord av Kosuke Fujishima som är mest känd för mangan Ah! My Goddess samt Segas spelserie Sakura Taisen.

Tales of Vesperia
Tales of Vesperia
Tales of Vesperia
Tales of Vesperia

Relaterade texter

Tales of VesperiaScore

Tales of Vesperia

RECENSION. Skrivet av Daniel Steinholtz

En interaktiv akvarellmålning av sällan skådat slag. Med en mening så är det Tales of Vesperia i ett nötskal...

Tales of Vesperia

Tales of Vesperia

FÖRHANDSTITT. Skrivet av Mikael Sundberg

Det kommande Tales-spelet ser ut att bli det bästa sedan Tales of Symphonia och bjuder på enastående och trevliga karaktärer...Loading next content