Svenska
Gamereactor
nyheter
Pokémon Legends Arceus

Pokémon Legends Arceus har ingen öppen spelvärld

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Nyligen släpptes den officiella kartan till Pokémon Legends Arceus, vilket återigen väckte diskussioner om huruvida spelet verkligen har en öppen värld eller om det är uppdelat som i Monster Hunter-serien.

Nu har vi fått en bekräftelse på detta, för i ett meddelande till Kotaku bekräftar utvecklaren Game Freak att spelet inte har en sömlös öppen värld, utan en slags segmenterad sådan:

"In Pokémon Legends: Arceus, Jubilife Village will serve as the base for surveying missions. After receiving an assignment or a request and preparing for their next excursion, players will set out from the village to study one of the various open areas of the Hisui region. After they finish the survey work, players will need to return once more to prepare for their next task. We look forward to sharing more information about exploring the Hisui region soon."

Precis som i Monster Hunter-serien startar du från din huvudbas och ger dig iväg för att utforska en specifik region, och därifrån måste du återvända hem innan du går vidare till nästa.

Pokémon Legends Arceus

Relaterade texter

0
Ny Pokémon-sändning på söndag

Ny Pokémon-sändning på söndag

NYHET. Skrivet av Joakim Sjögren

På söndag, den 27 februari, är det dags för en ny Pokémon-sänding. Datumet i fråga är nämligen den så kallade "Pokémon-dagen" som äger rum varje år, och The Pokémon...

1
5 snabba: Pokémon Legends: Arceus

5 snabba: Pokémon Legends: Arceus

FÖRHANDSTITT. Skrivet av Johan Vahlström

Nu är det snart dags för nästa spel i Pokémon-serien och denna gång verkar det som att vi kommer att få se en helt ny typ av spel med dessa väldigt populära fickmonster...



Loading next content