Svenska
Gamereactor
nyheter
Far Cry 6

Rykte: Far Cry 7 blir mer online-orienterat

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Vi var inte helt övertygade av Far Cry 6 i vår recension, och det verkar som om det generellt inte fått de fina recensioner som Ubisoft säkerligen räknade med. Men det verkar också som om de planerar en stor översyn av serien som i framtiden tycks bli mer onlinefokuserad.

Det säger en källa till nyhetsmediet Axios som uppger att Ubisoft håller på att utforska en mer onlinebaserad struktur i ett kommande Far Cry, vilket även ligger helt i linje med vad journalisten Jason Schreier sade hos Triple Click i juni:

"From what I have heard, if I remember correctly, they're aiming to go in a radically different direction for Far Cry after that, after [Far Cry] 6."

Exakt hur serien kommer bli mer inriktat på multiplayer är fortfarande svårt att säga, och sannolikt kommer det dröja länge innan vi får veta mer.

Far Cry 6

Relaterade texter

Far Cry 6Score

Far Cry 6

RECENSION. Skrivet av Johan Mackegård Hansson

Ubisofts enormt framgångsrika kassako är tillbaka med en ny konflikt i ännu ett påhittat land. Mackegård har kämpat med gerillan och är redo att sätta betyg.

4
Ubisoft lämnar nu Far Cry 6 bakom sig

Ubisoft lämnar nu Far Cry 6 bakom sig

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Ubsioft har nu bestämt sig för att det är dags att dra ur pluggen för Far Cry 6, som fått rejält med stöd ända sedan premiären i oktober 2021. Tanken är att utvecklarna...



Loading next content