Svenska
Gamereactor
nyheter
Battlefield 2042

Battlefield 2042 stödjer cross-gen med standardutgåvan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Många spelare kritiserade EA för beslutet att inte inkludera en gratis uppgradering av Battlefield 2042 för Playstation 5 och Xbox Series S/X i den vanliga versionen av spelet. Istället var man tvungen att köpa en dyrare utgåva för att få båda. Lyckligtvis har EA gjort en ansträngning under de senaste åren för att bättre tillgodose sitt community - och åtminstone delvis hört kritiken.

Därför är vi glada att kunna meddela att de nu tänkt om och skriver att de nyare konsolerna fortfarande är svåra att få tag på, och att de därför kommer de att låta folk få Playstation 4- och Xbox One-versionen på köpet om du skaffar den digitala standardutgåvan till Playstation 5 eller Xbox Series S/X:

"Today we're thrilled to confirm that we have upgraded the Digital Standard Edition of Battlefield 2042 on Playstation 5, and Xbox Series X|S to now include a new benefit - access to the Cross-Gen Bundle.

So if you've already pre-ordered the Digital Standard Edition on new hardware, you're automatically being upgraded to also receive access to the previous generation of the game."

Vi tycker att detta var helt rätt beslut och vi önskar att fler skulle följa efter, även om vi såklart fortfarande hade föredragit en gratis uppdatering utan att behöva köpa den dyrare versionen av spelet.

Battlefield 2042

Relaterade texter

Battlefield 2042Score

Battlefield 2042

RECENSION. Skrivet av Kieran Harris, GR UK (Översättning: Petter Hegevall)

R E W I N D ! Efter att ha fått testa en förhandsversion som enligt vår systertidning i England var förhållandevis fri från tekniska bekymmer har Dice senaste spel släppts och det presterar rätt illa, därför har vi tiltat vårt betyg efter produkten som just nu står på butikshyllorna...



Loading next content