Svenska
Gamereactor
nyheter
Outcast: A New Beginning

Outcast får en uppföljare efter drygt 20 år

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

När THQ Nordic utannonserade att de skulle ha en nyhetsfylld sändning för att fira sitt tioårsjubileum, hypade de streamen genom att säga att en av utannonseringarna skulle bli en uppföljare till en över tio år gammal serie. Detta gav hopp om att vi äntligen skulle få se det nya Timesplitters-spelet, men så blev det inte.

Det handlar istället om Outcast 2: A New Beginning, uppföljaren till Outcast från 1999. Vi kommer återigen att spela som Cutter Slade på planeten Adelpha, men precis som i verkligheten har det gått över tjugo år sedan han senast var där. Den här gången är det onda grupperingar som härjar och Slade måste både befria slavar och döda skurkar. Låter onekligen likt originalet och utvecklaren Appeal menar att planeten kommer få utforskas fritt i tredjeperson medan berättelsen ständigt förändras och utvecklas baserat på vad vi gör.

Outcast var extremt nyskapande när det kom, men konceptet med öppna världar har onekligen utvecklats senaste två decennierna, så det återstår att se om Outcast 2: A New Beginning lever upp till dagens standarder.

HQ
HQ
Outcast: A New Beginning
Outcast: A New BeginningOutcast: A New Beginning
Outcast: A New BeginningOutcast: A New Beginning

Relaterade texter

Outcast: A New BeginningScore

Outcast: A New Beginning

RECENSION. Skrivet av Gabriel Meizoso, GR IT

Efter 25 års väntan återvänder nu äntligen Cutter Slade till drömvärlden Adelpha för att återigen förtrolla oss med ultravacker grafik och starkt berättande...



Loading next content