Svenska
Gamereactor
nyheter
Battlefield 2042

Battlefield 2042 blir en månad försenat

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Flera insiders har i veckan hävdat att Battlefield 2042 skulle drabbas av en försening, och sent igår bekräftades detta officiellt. Efter en längre period av märklig tystnad från Dice med tanke på att det var tänkt att få en beta innan lanseringen den 22 oktober - har titeln nu skjutits upp med en månad.

Det nya premiärdatumet är den 19 november och på det officiella Twitter-kontot förklarar utvecklarna att de helt enkelt behöver mer tid då pandemin har bromsat utvecklingen. För att kunna leverera ett spel utan kvalitetsproblem är detta helt enkelt en nödvändighet.

Det har varit en hel del förseningar på sistone och vi antar att vi inte heller sett slutet på det ännu. Under de senaste dagarna har titlar som Rocksmith+, Dying Light 2 Stay Human, Total War: Warhammer III och Sherlock Holmes Chapter One (till PS4/Xbox One) halkat till 2022. Battlefield 2042 kommer åtminstone fortfarande i år, så det är ju alltid något att glädjas åt.

Battlefield 2042

Relaterade texter

Battlefield 2042Score

Battlefield 2042

RECENSION. Skrivet av Kieran Harris, GR UK (Översättning: Petter Hegevall)

R E W I N D ! Efter att ha fått testa en förhandsversion som enligt vår systertidning i England var förhållandevis fri från tekniska bekymmer har Dice senaste spel släppts och det presterar rätt illa, därför har vi tiltat vårt betyg efter produkten som just nu står på butikshyllorna...

0
Battlefield-veteran grundar ny studio

Battlefield-veteran grundar ny studio

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Lars Gustavsson, ibland även kallad Mr Battlefield då han varit hos Dice och utvecklat spel i serien i 22 år, låter nu avslöja att han grundat en ny studio kallad TTK...



Loading next content