Svenska
Gamereactor
nyheter
No Man's Sky

No Man's Sky har nu övervägande positiva omdömen på Steam

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Efter en mycket turbulent lansering och några tuffa år har Hello Games scifi-äventyr No Man's Sky nu fått taggen "Mostly Positive" istället för "Mixed" när det kommer till recensioner på Steam. Förändringen kom efter den 17:e kostnadsfria uppdateringen av No Man's Sky, som nätt och jämnt ens är samma spel som när det ursprungligen hade premiär år 2016.

Mostly Positive innebär att över 70% av No Man's Sky-recensionerna nu har ett positivt omdöme efter att det tidigare fått bottenbetyg på grund av svikna löften och buggar. Kollar du enbart de senaste recensionerna (vilket egentligen är mest relevant) är betyget istället "Very Positive".

No Man's Sky

Relaterade texter

No Man's SkyScore

No Man's Sky

RECENSION. Skrivet av Oliver Thulin

REWIND! Gamereactor backar bandet, kikar närmare på allt som skett under de gångna fyra åren och slår fast att detta idag är ett helt annat spel än vid premiären. Därmed vankas nytt betyg!

2
No Man's Sky firar sjuårsjubileum

No Man's Sky firar sjuårsjubileum

NYHET. Skrivet av Marcus Persson

Det är nästan otäckt så snabbt tiden rusar förbi, och på vissa sätt känns det redan som igår när Hello Games avtäckte sin polerade, första demonstration av spelet på...

0
No Man's Sky lanseras till Switch i oktober

No Man's Sky lanseras till Switch i oktober

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Man kan väl lugnt slå fast att Hello Games inte legat på latsidan under de nästan sex år som har gått sedan No Man's Sky släpptes till PC och Playstation 4. Med både...



Loading next content