Svenska
Gamereactor
nyheter
Mortal Kombat 11

Rykte: Netherealms nästa spel är Mortal Kombat 12

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Ända sedan Netherrealm Studios grundades för elva år sedan, har de växlat mellan Mortal Kombat och Injustice. Med tanke på att Mortal Kombat 11 var deras sista spel, verkar det troligt att de gör Injustice 3 härnäst.

Men så kanske inte blir fallet. Det har på sistone förekommit en del rykten och indikationer på att den mycket begåvade och Warner-ägda studion gör ett Marvel-fightingspel istället. Men om insidern och GamesBeat-redaktören Jeff Grubb har rätt, så är varken Injustice eller Marvel-spelet på gång härnäst - eftersom han hävdar att de gör Mortal Kombat 12.

Han sade detta i podcasten GrubbSnax, och tillade att anledningen att Warner är osäkra på hela DC/Marvel-grejen, är att alla Warners utvecklare för närvarande har en osäker framtid efter fusionen med Discovery tidigare i somras. Att använda licensierade karaktärer för sin nästa titel skulle komplicera saker och ting om Netherrealm Studios skulle säljas, något det spekulerats om.

Mortal Kombat 11 har sålts i över 12 miljoner exemplar och är ett av de mest framgångsrika fightingspelen genom tiderna. Det är därmed inte svårt att föreställa sig att Warner vill ha mer av detta, även om vi verkligen inte skulle ha något emot ett nytt Injustice eller det ryktade Marvel-spelet heller.

Mortal Kombat 11

Tack GamingBolt

Relaterade texter

3
Mortal Kombat 11: AftermathScore

Mortal Kombat 11: Aftermath

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Med tre nya karaktärer och ett nytt singleplayerläge vill Netherrealm Studios skaka nytt liv i Mortal Kombat 11. Vi har kollat in om seriens första riktiga expansion håller måttet...

7
Mortal Kombat 11 - SwitchScore

Mortal Kombat 11 - Switch

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Mortal Kombat 11 släpptes nyligen till PC, Playstation 4 och Xbox One - men faktum är att det även finns till Nintendos hybridkonsol. Nu har vi kollat in om det håller måttet...



Loading next content