Svenska
Gamereactor
nyheter
The Elder Scrolls V: Skyrim

The Elder Scrolls V: Skyrim får mer innehåll och kommer till PS5 och Xbox Series S/X

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

The Elder Scrolls V: Skyrim har redan släppts officiellt till sex format, vilket inkluderar en uppiffad utgåva till Playstation 4 och Xbox 360. Men tioårsdagen för tidernas kanske mest klassiska rollspel närmar sig och det tänker Bethesda uppmärksamma.

Den 11 november - på dagen tio år efter originalet - kommer därför en ny och på flera sätt uppiffad version till PC, Playstation 4/5, Xbox One och Xbox Series S/X. Här får du allt som ingår i Special Edition, samt över 500 saker som fans skapat i Creation Club (däribland fler uppdrag, nya vapen, helt nya dungeons, nya bossar, ytterligare trollformler med mera). De som redan äger Special Edition kommer kunna betala en reducerad summa för uppgraderingen, medan de som har Xbox Game Pass såklart får allt utan extra kostnad.

Något du dock inte behöver betala för som Special Edition-ägare (eller återigen som Xbox Game Pass-medlem) är uppgraderingen till Playstation 5 och Xbox Series S/X samt tillgång till tre stycken helt nya Creation Club-godsaker: möjligheten att fiska, ett överlevnadsläge och Saints and Seducers-uppdragen.

Undertecknads tankar om detta hittar ni för övrigt i min blogg här.

The Elder Scrolls V: Skyrim

Relaterade texter

4
Skyrim-hästarna kan skvallra på dig

Skyrim-hästarna kan skvallra på dig

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

När du vandrar runt i Skyrims skogar utan att någon ser vad du håller på med, är det lätt att tro att det inte finns någon som kan se dig begå brott. Vare sig det handlar...



Loading next content