Svenska
Gamereactor
nyheter
Fortnite

Ännu en Street Fighter-duo kommer till Fortnite - Guile hånas

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Street Fighter-duon Guile och Cammy är på väg till Fortnite, vilket i sig inte är någon nyhetsbomb direkt. De flesta är väl på väg till Fortnite i dessa tider och nyligen släpptes Chun-Li och Ryu till Battle Royale-succén. Det många nu undrar över är i stället vad som har hänt med Guiles fejs och framför allt frilla, som har kallats både pasta och pommes av förbluffade fans. Själv blev jag plötsligt oerhört sugen på kantarell.

Fortnite
Guile som vi minns honom.

Men visst ser det ut som om någon har placerat en stor påse pommes frites på hans hjässa och vänt den upp och ned och försett honom med den sjukaste hårlinjen sedan Phoenix Wright: Ace Attorney först såg dagens ljus. Vänder man hela honom upp och ned kan man förmodligen moppa golvet med karln. Något annat fans också har noterat, men från den mer positiva skalan av vågen är handbojorna, som uppenbart är en hint till den glitch som blev känd från arkadversionen av Street Fighter II.

Cammys ankomst har däremot mottagits på ett betydligt mer entusiastiskt vis. Till skillnad från Guile så ser hon ut som ursprungskaraktären men är samtidigt realistiskt moderniserad. Både Cammy och Guile kommer att vara tillgängliga för köp från 7:e augusti.

Vad tycker ni om de nya karaktärsmodellerna?

FortniteFortnite
Så här kommer de att se ut i Fortnite.

Relaterade texter

7
Fortnite (Iphone)Score

Fortnite (Iphone)

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Vi har äntligen satt mjölktänderna i Iphone-versionen av Epic Games Bollibompa-doftande ultrasuccé...

FortniteScore

Fortnite

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Det känns obalanserat och upplägget rimmar illa på "pay to win". Trots detta är Epic Games senaste ganska roligt...



Loading next content