Svenska
Gamereactor
nyheter
Sniper Elite 4

Sniper Elite 4 får gratis uppdatering för next-gen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Sniper Elite 4 som släpptes 2017 är det senaste i spelserien som tar sitt prickskytte på blodigt allvar och den numera ikoniska spelmekaniken med sin X-ray kill cam har både roat och oroat. Fyran har, med sin sköna italienska landsbygd, sina tajta uppdrag och någorlunda utvecklade karaktärer blivit en favorit i franchisen och så sent som förra året släpptes det också till Nintendo Switch. I går kom det en uppdatering från utvecklaren Rebellion som sparkar upp prestandan för att matcha next-gen. Vi snackar alltså 4K och 60 FPS för Playstation 5 och Xbox Series X/S. Utöver det så blir det förstås bättre grafik överlag och mjukare gameplay än tidigare. Snabbare laddningstider utlovas också.

Nyheten utannonserades via franchisens Twitterkonto, där man också får se en kort teaser på vad man kan förvänta sig i och med den nya uppdateringen.

Spelar du Sniper Elite 4?

Sniper Elite 4

Relaterade texter

Sniper Elite 4Score

Sniper Elite 4

RECENSION. Skrivet av Andreas Blom

Geväret. Frisyren. Legenden. Sniper Elite 4 är här och Andreas begav sig tillbaka i tiden, tillbaka till Italien 1943. Efter att ha sparkat tysk-italienskt motstånd är han tillbaka med en avrapportering



Loading next content