Svenska
Gamereactor
nyheter
Borderlands 3

Sju stycken Borderlands-utvecklare lämnar Gearbox

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Hela sju stycken Gearbox-anställda har valt att lämna företaget för att utveckla ett ännu ej utannonserat spel. Personerna i fråga har tidigare varit högtuppsatta och viktiga för utvecklingen av Borderlands-serien, men Gearbox-chefen Randy Pitchford meddelar att uppbrottet har skett under goda omständigheter samt att skilsmässan kommer drabba den fortsatta produktiviteten inom företaget på ett minimalt sätt.

"I can confirm that a handful of developers are transitioning to a new, independent effort outside of Gearbox. Before their transition, the group was part of a not-yet-announced pre-production team and their departure will cause minimal disruption in our current plans.""

Gearbox jobbar förövrigt i detta nu på Borderlands-spinoffen Tiny Tina's Wonderlands och man planerat att släppa spelet i början på 2022.

Borderlands 3

Tack, Kotaku

Relaterade texter

0
Linked In-profil nämner Borderlands 4

Linked In-profil nämner Borderlands 4

NYHET. Skrivet av Joakim Sjögren

Borderlands är utan tvekan en av Gearboxs populäraste spelserier, och att studion skulle jobba på en ny titel i följetongen kommer kanske inte som någon större...

0
Rykte: Ny Borderlands-samling på gång

Rykte: Ny Borderlands-samling på gång

NYHET. Skrivet av Joakim Sjögren

Gearbox är inga främlingar när det kommer till att bunta ihop sina Borderlands-titlar i diverse samlingar, och nu kan ytterligare en sådan vara på väg. Det sydafrikanska...



Loading next content