Svenska
Gamereactor
nyheter
Back 4 Blood

Back 4 Blood får DLSS-stöd, enligt ny trailer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Turtle Rock Studios nya co-op-zombieskjutare, som ju är på väg till flera plattformar har goda möjligheter att bli en grafikfest. I en nysläppt trailer avslöjas det nämligen att PC-versionen kommer att ha stöd för Nvidia DLSS i 4K-upplösning, uncapped framerate, stöd för flera skärmar och en hel del annat som är kopplat till den visuella upplevelsen. Spelet kommer dessutom att stödja cross-play.

Det kommer att läggas ut en öppen beta med early access, mellan 5 och 9:e augusti för de som har förbeställt Back 4 Blood. Man kan också registrera sig här för att få möjlighet till early access utan att ha förbeställt spelet. Mellan 12 och 16:e augusti blir betan tillgänglig för alla.

Betan fungerar på följande plattformar: Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 4 och 5 samt PC. Med cross-play mellan samtliga plattformar. Den 12:e oktober släpps spelet till både PC och konsol och för de som har förbeställt får man förutom early access till betan utan även en bonus i form av "Fort Hope Elite Weapon Skin Pack."

Här kan du se hela trailern!

Kommer du att lira Back 4 Blood?

Back 4 Blood

Relaterade texter

1
Back 4 Blood: Tunnels of TerrorScore

Back 4 Blood: Tunnels of Terror

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Vi har gett oss ut på skattjakt i övergivna, men zombiefyllda, tunnelsystem i den första expansionen till Back 4 Blood...

Back 4 BloodScore

Back 4 Blood

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Vi har återigen tuktat zombies, denna gång i den andliga uppföljaren till Left 4 Dead. Har Turtle Rock något nytt att tillföra detta småtrötta koncept?



Loading next content