Svenska
Gamereactor
nyheter
Doom Eternal

Doom Eternal får ett horde-läge istället för Invasion Mode

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

En av de nyheter Id Software pratade om när de presenterade Doom Eternal första gången var ett så kallat Invasion Mode där andra spelare kunde ta kontroll över demonerna du kämpar mot, men strax före lanseringen sa utvecklarna att det inte skulle bli klart förrän senare. Nu visar det sig att vi aldrig kommer att få prova på detta läge.

Marty Stratton, en av Id Softwares viktigaste producenter skriver på Twitter att pandemin och annat lett till att arbetet med Doom Eternals Invasion Mode har tagit mycket längre tid än planerat, och att de under tiden har undersökt vad vi faktiskt gillar att göra i spelet. Utvecklarna har därför valt att slopa Invasion Mode för att istället skapa ett enspelarfokuserat horde-läge där vi kommer att bekämpa vågor av fiender. Dessutom fortsätter utvecklarna förbättra Battlemode och släppa fler arenor till detta spelläge. Mer information utlovas i samband med QuakeCon i augusti.

Doom Eternal

Relaterade texter

0
Doom Eternal får ett Horde- läge

Doom Eternal får ett Horde- läge

NYHET. Skrivet av Patrik Severin

Doom Eternal har nyligen fått ett poängbaserat Horde- läge med uppdateringen 6.66. I det så kan du spela ett vågbaserat spelläge och tävla om att bli etta i världen. Med...



Loading next content