Svenska
Gamereactor
nyheter
Sea of Thieves

Rare: Vi tänkte oss Sea of Thieves som Pirates of the Caribbean möter Zelda: Wind Waker

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Under E3 utannonserade Microsoft utan förvarning att Rares Sea of Thieves snart får ett gästspel från Disneys Pirates of the Caribbean. Expansionen heter A Pirate's Life och bland annat kommer vi få träffa på Jack Sparrow och hans sjömän på Black Pearl för att äventyra tillsammans.

Efter presentationen fick Gamereactor möjlighet att prata med spelets producent Joe Neate, och detta är vad han hade att säga om det nya samarbetet:

"Vi träffade dem [Disney] för två år sedan på E3 2019, och de tog kontakt med oss faktiskt. De sade då: "Om vi ville göra ett Pirates of the Caribbean-spel skulle vi spendera fem år på det och vi skulle i princip göra samma spel som ni redan har gjort". De var stora fans av Sea of Thieves, de talade mycket vältaligt om det och i en anda som visade att de gillar samma saker som vi älskar med vår skapelse."

Neate sade även att han tycker att Pirates of the Caribbean på sätt och vis redan är en del av spelet:

"Pirates of the Caribbean var med i vårt ursprungliga förslag [till Sea of Thieves]. Det var Pirates of the Caribbean korsat med Wind Waker korsat med Goonies. Det har alltid funnits där, och det har alltid känts som om det är meningen att det ska vara så."

Du kan spela Sea of Thieves: A Pirate's Life från och med imorgon (den 22 juni), då expansionen släpps helt gratis till Sea of Thieves för både PC och Xbox.

HQ
Sea of Thieves

Relaterade texter

Sea of ThievesScore

Sea of Thieves

RECENSION. Skrivet av Kim Orremark

R E W I N D ! Runt två och ett halvt år senare kollar vi in om den femma vi gav Rares piratsimulator Sea of Thieves fortfarande står sig eller om det finns anledning att omvärdera...



Loading next content