Svenska
Gamereactor
nyheter
Metro Exodus

Metro Exodus får imponerande uppdatering till PS5 och Xbox Series S/X

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

4A Games har nu släppt den utlovade uppdateringen till Playstation 5 och Xbox Series S/X som gör ett redan fantastiskt snyggt spel ännu mer imponerande. Detta innebär 4K (1080p för Xbox Series S) och 60 bilder per sekund samt ray-tracing. Det bjuds också på snabbare laddning och andra plattformsspecifika förbättringar som du kan kolla in här.

Om du kör Xbox har Metro Exodus stöd för Smart Delivery, så du kan fortsätta spela med dina gamla sparfiler samtidigt som du kan flytta fram och tillbaka mellan generationerna. Auto-saves och Quick-saves kommer dock inte att fungera eftersom de sparas lokalt. För Playstation 4 till Playstation 5 finns det däremot tyvärr inga alternativ för överföring av sparfiler.

Det finns dock en Chapter Unlock-funktion den här gången, vilket kan göra det lättare för Playstation-spelare som inte vill spela om allt en andra gång, även om Achievements/Trophies är avstängda när man använder detta.

Kolla in lanseringstrailern för Metro Exodus till Playstation 5 och Xbox Series S/X nedan. Det finns även en Metro Exodus: Complete Edition tillgänglig nu, inklusive de två släppta expansionerna The Two Colonels och Sam's Story.

HQ
Metro Exodus

Relaterade texter

Metro ExodusScore

Metro Exodus

RECENSION. Skrivet av Andreas Blom

Det brukar oftast pratas om underskattade, dissade, eller helt enkelt; bra spel som helt undgår publikens öga (sistnämnda är vad amerikanarna brukar kalla "hidden...

0
Metro Exodus har sålt 8,5 miljoner exemplar

Metro Exodus har sålt 8,5 miljoner exemplar

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

4A Games lovade oss att Metro Exodus skulle bli långt mer ambitiöst än de två tidigare titlarna, och så blev det - med en enorm framgång som kom som ett brev på posten....



Loading next content