Svenska
Gamereactor
nyheter

Utöka lagringsutrymmet till Playstation 5 med stor uppdatering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Sony har just utannonserat en stor uppdatering till Playstation 5 som släpps imorgon. Med den kommer flera nya funktioner, där möjligheten att spara dina spel på en extern hårddisk är dragplåstret. På det sättet kan du spara tid genom att flytta spel fram och tillbaka mellan din externa hårddisk, vilket går betydligt snabbare än att ladda hem från PSN, för att på så sätt få mer lagringsutrymme. Du måste dock ladda ner dina spel direkt till den interna hårddisken först innan du för över dem.

Det fungerar annars snarlikt som för Xbox Series S/X, vilket även betyder att du inte kan spela Playstation 5-titlar direkt från den externa hårddisken eftersom dessa spel är anpassade för snabb SSD.

Andra nyheter är att du nu kan ställa in automatiska bilder/video när du låser upp troféer så de bara används för högre nivåer, mer kraftfulla verktyg för att söka i ditt spelbibliotek har lagts till liksom funktionen att kunna stänga av andra spelares röster (och individuellt styra deras volym om någon pratar för högt/lågt).

Surfa över till denna länk för att kolla in allt inför lanseringen imorgon. Vilken nyhet är du gladast för?

Utöka lagringsutrymmet till Playstation 5 med stor uppdatering


Loading next content