Svenska
Gamereactor
nyheter
Valheim

Valheim firar sex miljoner med antydan om stor uppdatering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Sexton dagar har gått sedan svenska Iron Gate meddelade att Valheim hade sålt över fem miljoner exemplar bara veckan efter att ha nått över fyra miljoner. Nu verkar det som att försäljningskurvan planat något, men det fortsätter ändå sälja bättre än det mesta!

Nu skriver utvecklarna på Steam att Valheim har passerat sex miljoner sålda exemplar. Dessutom fortsätter de med något som väcker många vikingars intresse och nyfikenhet:

Valheim

Denna bild är nämligen en ledtråd till Valheims första stora expansion: Hearth and Home. Vi vet fortfarande inte när den kommer eller exakt vad den ska innehålla, men utvecklarna säger att arbetet med det äntligen är i full gång efter att hittills ha fokuserat på testning och buggfixning. Men vad antyder bilden? Vid första anblicken kan det se ut som en korp, men de vassa kanterna och expansionens fokus på byggande får oss att tro att det är en träfigur som vi kanske ska kunna göra själva, alternativt dekorationen till en ny typ av byggnad. Tiden får utvisa hur fel vi har.

Relaterade texter

ValheimScore

Valheim

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Hugga ned träd, samla stenar, dricka bäckvatten, äta sorkar, slå troll i ansiktet med en påk. Låter som Petters vardag det, ganska precis...



Loading next content